ประวัติความเป็นมา

Established in 1996 as a joint effort between Thammasat School of Engineering and University of Nottingham, TEP - TEPE has a rich history of over 20+ years helping students achieve success on a global level. TEP - TEPE aims to provide its students with incomparable opportunities and freedom of choice in where and how they would like to pursue their goals.

• 1

Thammasat School of Engineering is Established

1989

His Majesty the King Rama the 9th signed the Royal Decree officially establishing the Faculty of Engineering (now Thammasat School of Engineering) on 19th August 1989, making it the 10th faculty at Thammasat University and the 9th engineering faculty among public universities. Teaching began in the academic year of 1990.

• 2

TEP-NU Established

1996

As a joint effort between the Thammasat School of Engineering, Thammasat University and the University of Nottingham, England, the TEP-NU programme was established as a means to provide Thailand with more internationally aware engineers.

• 3

TEPE Established

2002

To support the growing industry that needed engineers who understood international methods, the TEPE program was established.

• 4

TEP-UNSW Established

2006

To further increase the quality and options offered to our students, Thammasat School of Engineering partnered with UNSW Sydney to establish the TEP - UNSW programme.

• 5

Auto-TU Established

2014

Recognizing the need for qualified Automotive Engineers to serve the demand of the industrial sector and to prepare for the AEC, Thammasat School of Engineering began teaching the Automotive Engineering major as part of TEPE at the newly built facility in Pattaya Campus.

• 6

TEP-KU Leuven

2018

Commemorating 150 years of bilateral relationship between the Kingdom of Thailand and the Kingdom of Belgium, Thammasat School of Engineering established the TEP - KU Leuven programme to further bolster the opportunities provided to its students.